Prenosna dječija igraonica sa 6 stranica od kojih je jedna stranica rezervisana za otvor sa kvalitetnih zatvaračem za što lakši i sigurniji ulazak Vašeg djeteta u igraonicu.  Igraonica je lako podesiva i sklopiva (10 minuta za sklapanje), jednostavna i laka za spremanje i nošenje.

Potpuno je bezbjedna za djecu i što je najvažnije omogućava roditeljima da na jednostavan način istovremeno paze na svoje dijete dok se igra i u isto vrijeme se posvete svojim drugim obavezama. Sam dizajn igraonice sadrži i otvor koji je bezbijedan za ulaženje i izlaženje djece iz ove igraonice. Šipke same konstrukcije su napravljene od ekološkog nehrđajućeg čelika a za izradu same igraonice je korišteno dodatno zadebljano oxford platno sa duplim šavovima što istom daje veoma jaku čvrstoću i izdržljivost.

Bez potpuno sigurnog prostora za igru, istraživanje i igranje vašeg mališana može biti opasno. Čuvajte svog mališana sigurnim i sretnim sa ovom odličnom igraonicom šesterokutnog i sigurnog dizajna.

Kada je Vaš mališan siguran onda nema više ni roditeljskih briga! Naša igraonica je funkcionalni dar koji ćete voljeti i vi i vaša beba.

Napomena: Uz igraonicu ne dolaze loptice. 

Pogledajte kratki video sklapanja igraonice.

Težina 2.7 kg
Dimenzije 60 × 24 × 15 cm
Odaberite boju

Nebesko plava, Tamno plava, Roza

Igraonica IN-157

60.00 KM

or
Odaberi opcije